/ Despre noi

DUSTER Hobby Racing este un proiect bazat pe pasiune, entuziasm si curaj, menit sa promoveze imaginea Dusterului si al proprietarului sau intr-un mediu mai neobisnuit si cat se poate de provocator pentru o masina de familie - lumea motorsportului. Ne adresam in primul rand proprietarilor de Dustere cu spirit competitiv si cu suficient curaj si incredere in abilitatile proprii de indemanare precum si in masinile lor incat sa se alinieze la startul unei competitii oficiale de tip off-road sau de rally-raid. 

Obiectivul nostru principal este acela de a deschide calea in aceasta directie, sa oferim un exemplu de urmat, si mai ales sa venim in ajutorul aspirantilor, asigurandu-le sprijinul de care au nevoie la debut, atat din punct de vedere administrativ si informativ cat si material, chiar financiar, de asistenta tehnica si tactica, si poate cel mai important dintre toate sa le oferim o noua perspectiva asupra notiunilor de aventura si distractie. Ne dorim ca prin consolidarea prezentei Daciei Duster in competitiile autohtone sa contribuim la crearea unui climat prielnic infiintarii unor intreceri, cupe, trofee, si de ce nu, chiar campionate monomarca dedicate acestui model.

Accesul in lumea motorsportului nu este chiar simplu, calea este lunga si pavata cu multe eforturi si cheltuieli, si obligatoriu trece prin categoriile de amatori, etichetate "Promo", "Hobby", "debutanti", incepatori, boboci. Acesta este categoria unde cei interesati de fenomen isi pot incerca norocul, in conditii de siguranta, cu minim de investitii in masina si echipamente, cu taxe modice sau chiar gratuit. Aceasta categorie este accesibila oricarui dusterist interesat, pentru ca dificultatea traseelor la aceasta clasa este una moderata, la care din punct de vedere tehnic Dusterul face fata probleme, nu exista riscul de a deteriora masinile, dar cu toate acestea nici chiar plimbare de duminica nu este... 

Celalalt obiectiv de-al nostru la fel de important este formarea unei comunitati dusteriste unita si civilizata care respecta regulile off-roadului responsabil, iubeste natura si are grija de mediul inconjurator, printr-o prezenta discreta si cu o amprenta minima in urma vizitelor sale in natura. In acest scop convocam in mod regulat proprietarii si pasionatii de Dustere, la off-road recreational si educativ, combinat cu distractie si relaxare, impreuna cu familiile si prietenii lor.

Si, pentru ca odata gustat din adrenalina competitiilor cu motor din postura de participant, probabil unii isi vor pune intrebarea daca se poate cu Dusterul si mai mult de atat, vom incerca chiar noi sa le oferim un raspuns prin propriul nostru proiect sportiv, care are ca scop participarea cu Dustere pregatite corespunzator pentru competitii oficiale nationale si internationale. Va invitam sa ne urmariti pe paginile noastre:

www.dusterracing.ro

facebook/dusterhobbyracing

youtube/dusterhobbyracing

Datele noastre de contact:

Asociatia Club Sportiv Duster Hobby Racing

CIF 36534352

Targu Mures, Bld. 1 Decembrie 1918, nr. 273, ap. 15

dusterhr@gmail.com

PreČ™edinte: Zöld Zsombor 0745653326

Vicepreședinte: Suciu Marius 0752170898