/ Evenimente / Tabara Dusteristilor, Ibanesti 2019

Ceea de-a treia editie a Taberei Dusteristilor se va desfasura in acest an intre 14 - 17 iunie. Va invitam cu drag la acest eveniment, sa aflati mai multe despre masinile voastre, si sa descoperiti aventura alaturi de oameni pasionati de Dustere, off-road si motorsport.
Se poate inscrie oricine cu conditia sa participe cu un Duster.

Centrul operativ va fi instalat in acelasi loc ca si la editiile precedente, in pensiunea "Ovidiu & Paula”. Programul in mod traditional va include cel putin o plimbare organizata in coloana cu vizitarea unor puncte de interes turistic, un exercitiu de navigare dupa roadbook si o intrecere de indemanare in teren accidentat pe un traseu marcat, cursuri si prezentari din lumea auto si off-road. Aventura si adrenalina in timpul zilei, relaxare si distractia dupa lasarea serii. Foc de tabara obligatoriu in fiecare seara.

Preturi:
Pensiuni: 150 lei / camera dubla / zi cu mic dejun inclus pentru 2 persoane
Casute de lemn: 50 lei/casuta/zi fara mic dejun
La cort: 25 lei / zi / cort in camping amenajat cu dusuri si toalete, optional cu mic dejun la pensiune (20 lei/pers, 10 lei/copil).

Cina se va servi in Restaurantul pensiunii "Ovidiu si Paula", dupa terminarea programului de activitati, in jurul orelor 18:00-19:00. Preturi: 50 lei / adulti, 25 lei / copii
Cei care au preferinte speciale privind mesele zilnice rugam sa ne anunte in momentul rezervarii.

Rezervari se pot face prin semnalarea intentiei de participare, dupa care se plateste avans de 350 de lei (cazare la pensiune/vila) sau de 100 lei (camping) pentru validarea inscrierii. Numarul de camere fiind limitat ecestea se vor da in ordinea platilor, o rezervare nefinalizata prin plata avansului expira dupa 24 de ore.

Platile se vor face prin virament bancar in contul asociatiei ACS DUSTER HOBBY RACING, mentionand pe ordinul de plata:
“INSCRIERE TABARA DUSTERISTILOR 2019”
IBAN: RO03BTRLRONCRT0359630401, deschis la Banca Transilvania Suc Tg-Mures

Rezervari:
Rusu Claudiu - 0745357775
dusterhr@gmail.com

Pentru un feedback prompt si informare eficienta, va rog sa postati intrebarile si comentariile voastre si pe pagina evenimentului: https://www.facebook.com/events/324407891766607/