/ Evenimente / CNOR-CNRR 2018 etapa 3 - Arcfest - Orastie, Hunedoara

O prima editie ARC Fest care s-a planuit a fi un festival al motorsportului de teren, gazduind in acelasi weekend etape de la cele doua discipline principale ale motorsportului de teren: off-road si de rally raid, dar si alte intreceri de moto, quad, enduro, centrul administrativ al taberei fiind instalat in complexul Arsenal Park din Orastie. Clubul nostru a avut mai multe echipaje la start: Suciu Marius si Mircea Miclea la CNOR, Standard A, iar la Promo Rally Raid Vlad Sebastian Remus / Gabi Hulea si Adriana Dancu / Adrian Dancu (Echipa 13). Au mai participat dusteristi si la CNOR, clasa Hobby, dar si in calitate de suporteri la colegii care concurau. Participare numeroasa si din partea clubului Duster 4x4 Everyone, 2 masini la CNOR Standard A, si inca una la Promo Rally Raid.

Marius Suciu, pilot: "Etapa a III-a, a Campionatului NaČ›ional de Off Road, ARC Fest - un concurs de la care ne-am intors cu sentimente amestecate. Doua zile de concurs foarte diferite, o prima zi infernal de grea, urcari dificile, coborari la fel, sleauri mari, urcari prin parau, unele zone de-a dreptul periculoase (un traseu care dupa parerea noastra si a catorva alti concurenti, nu e tocmai de Standard A). Din pacate pentru noi prima zi s-a sfarsit cu abandon, dar nu am fost singurii... Numar mare de abandonuri in prima zi la ambele clase Standard - doar 2 masini au reusit sa termine la A si vreo 8 la B! 
A 2-a zi am avut traseu de alergare gen rally raid, exact pe placul nostru si al masinii dar nici azi ghinionul nu ne-a parasit. Intrasem intr-un ritm de concurs foarte bun, depaseam, am reusit sa ne descurcam bine chiar daca road-bookul nu a fost unul dintre cele mai precise. La km 26 la o trecere pe punti incrucisate, a crapat diferentialul spate, si am fost nevoiti sa continuam in 2x4. Mergeam bine, dar pe la km 70 la o urcare banala, am fost nevoiti sa ne troliem 25 min, si am fost depasiti de 3 masini. Pe una dintre ele am depasit-o ulterior si asa am terminat ziua 2 pe locul 4 si 7 la general.
Una peste alta a fost o etapa grea, dar asta nu inseamna ca renuntam, ne-am apucat deja sa remediem slabiciunile masinii (si ale noastre  )! 
Asteptam cu interes urmatoarea etapa. Multumim sponsorilor si colegilor de club #DusterHobbyRacing, pentru ajutorul acordat!"