/ Evenimente / CNOR 2017 etapa 7 - GTC Trophy, Buzau

Debutul echipajelor DHR in Campionatul National de Off-Road, ultima etapa al CNOR 2017. Un format inedit de concurs, cu probe speciale ce se desfasoara pe intuneric, timpul maxim fiind de 24 de ore. A fost un debut reusit, echipajul Suciu Marius / Mircea Miclea reusind sa termine cu bine competitita, clasandu-se pe locul 7, singurul Duster din cele 4 inscrise la clasa Standard A care a reusit sa se incadreze in timpul maxim. Timpi buni si la trial, cu un loc 3 pentru ei si locul 5 pentru echipajul Zold Zsombor / Ion Toader. A fost un experiment reusit care ne-a lamurit in multe privinte privind pregatirea masinilor pentru sezonul urmator.

Participare numeroasa si la clasa Hobby - Trofeul Duster, cu nu mai putin de 7 echipaje, care au participat la workshop-uri si demonstratii off-road, au vanat CP-uri ascunse pe un traseu prestabilit si au participat la randul lor la un trial.

Momente memorabile pentru echipajul Zold / Toader care in urma unei abateri de la traseu s-a blocat intr-o ravena, cu jumatate de masina atarnandu-se deasupra unei rape adanci, cu o planetara fata forfecata de suprasolicitare. S-a intamplat pe inserate si in curand s-a lasat intunericul, ca lucrurile sa fie si mai complicate. Fair-play maxim din partea echipajului Cristian Marinescu / Robert Otoman care si-au sacrificat cursa pentru a-i ajuta si s-au chinuit cu ei cot la cot pana au reusit sa asigure masina. In scurt timp au sosit colegii de echipa Mircea Miclea si Marius Suciu care tocmai luasera finishul si in loc de odihna dupa etapa solicitanta au ales sa se intoarca dupa colegii lor aflati in dificultate impreuna cu Adrian Dancu si Daniel Nistor participanti la clasa Hobby. Intr-o ora planetara rupta era schimbata (multumiri Mircea Miclea) si cu cele doua rampe metalice aduse de echipele de "interventie" s-a improvizat un mic podet pentru trecerea masinii peste ruptura de pamant pe cealalta parte. Operatiunea de salvare s-a terminat cu succes, dupa o ora toti participantii erau la baza tragandu-se concluzii la un pahar de bere...